Agroturizam Zagorje

Želje na dohvat ruke

Svima blizu i za svačiji ukus! Tako bi se mogle sažeti sve prednosti zemljopisnog položaja, izvrsnih klimatskih uvjeta i turističkih ponuda Zagorja. Pripada području sjeverozapadne Hrvatske, svojevrsno je predgrađe Alpa, a na karti Europe Zagorje je zahvaljujući dobroj prometnoj povezanosti, lako dohvatljivo putnicima iz svih pravaca. Zahvaljujući božanstvenim prirodnim karakteristikama i brežuljcima okrenutim najpogodnijem suncu, u Zagorju od davnina cvate vinogradarska proizvodnja. Ona je odredila razvoj i običaje ovog kraja u kojem danas živi 150 tisuća stanovnika. Zagorje je unatoč urbanizaciji posljednjih desetljeća vrlo živima uspio sačuvati čarolije seljačkog života. Zagorski agroturizam je stoga i jedinstven po ponudi tradicionalnih jela i pića, uzgoju prirodne hrane, te s njima i povezanih običaja, jer tu tradicija nikada nije postala stvar prošlosti. Ovo je vodič putnicima kroz šest zagorskih vinogorja, kao regija u kojima se na lijepim seljačkim turističkim gospodarstvima uz božansku kapljicu nude najrazličitije turističke delicije, od vrhunskih doživljaja života na selu, boravka u očuvanoj prirodi, sve do brojnih kulturnih i društvenih događanja.

Requirements:
Za rad je minimalno potrebno iPhone OS 2.2 ili noviji. WiFi, Edge, or 3G mrežne veze su ponekad potrebne za sve funkcionalnosti aplikacije.
Requirements:
Za rad je minimalno potrebno Android 2.3 ili noviji. WiFi, Edge, or 3G mrežne veze su ponekad potrebne za sve funkcionalnosti aplikacije.

O aplikaciji

Ako biste tražili mjesto za odmor primjeren čovjeku, mimo industrijskih i urbanih sklopova svijeta u kojem živimo, zacijelo biste među mnogima odabrali Zagorje, turističko odredište prepoznatljvog naziva Bajka na dlanu. Oaza je to sačuvane prirode, zelenila, čistoga zraka , blagih i zdravlju ljekovitih voda s naglaskom na tradiciju i enogastronomiju. Sa svojim prirodnim, povijesnim, kulturnim i ljudskim potencijalima i bogatstvima ova regija može uspješno konkurirati na zahtjevnome turističkom tržištu.

Verzije

1.0

2014-06-07
  • NEWdodane fotografije visoke rzolucije
  • NEWdodani engleski i njemački jezici

0.9

2014-06-07
  • NEWDodana nova offline verzija Google maps API
  • FIXmale optimizacije brzine aplikacije

0.8

2014-06-07
  • NEWInicijalna puna verzija
  • FIXPopravljeni bugovi iz beta verzija

Pregled ekrana

Podrška

Za sve primjedbe i probleme u radu sa aplikacijom molim molim Vas kontaktirajte nas. Aplikacija i sadržaj priređeni su uz svu pažnju i u dobroj vjeri, a isključivi cilj im je pružanje informativnih sadržaja i služe isključivo u svrhu informiranja. Krapinsko zagorska županija i METRO M.K. ne jamče potpunost i pravodobnost svih informacija sadržanih u aplikaciji, a jednako tako ne jamči potpunost i pravodobnost sadržaja internetskih stranica na koje aplikacija upućuje.

Za sve prijedlog i poboljašnja također nas, molim Vas kontaktirajte !

Hvala !